oorzaak anorexia Anorexia vanuit de Kern behandelen

Alles over de biologische en psychische oorzaken van de hersenaandoening anorexia  

 Praktijk voor Lichaam & Ziel      Kootwijkerbroek (gem. Barneveld)

Therapieën

Het doel van de therapieën is het op diverse niveaus opheffen van blokkades, reinigen, en het aanvullen van tekorten in voeding en nutriënten, waardoor er ruimte ontstaat voor het zelf herstellend vermogen. Onderstaande diagnoses kunnen eventueel tekorten of belastingen aantonen, of je herstel bevestigen.
 
Diagnose: Bloedonderzoek en levend bloed analyse
Voorafgaand aan een therapie kunnen we bijv. mineralen tekorten zichtbaar krijgen door bijvoorbeeld het doen van een bloedonderzoek. Met behulp van de levend bloed analyse kun je emotionele en mentale stress belastingen direct aantonen. Gezonde vrij bewegende rode bloedcellen zijn van belang voor het transporteren van nutriënten en zuurstof.
 
Diagnose: Elektro acupunctuur
Via elektro acupunctuur kun je via de uiteinden van de meridianen in onze vingers en tenen, zogenaamde acupressuur punten het energieniveau en belastingen op verschillende organen onderzoeken. Belastingen zoals virussen, bacteriën, zoals bijv. een candida infectie of de ziekte van Lyme, en energetische belastingen zoals elektro – stress en geopatische belastingen hebben allemaal hun specifieke frequentie, en kunnen via elektro– acupunctuur nauwkeurig worden opgespoord, en vervolgens met een homeopathische verdunde frequentie weer worden verholpen.